MENU:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Λατσίδα στο…φως των ημερών.




Πιο φωτεινό τις νύχτες, πιο ζεστό και πολύχρωμο είναι πλέον το Επάνω Μεραμπέλλο, καθώς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λατσίδας έκαναν και φέτος ό,τι καλύτερο μπορούσαν για τον εορταστικό διάκοσμο.
Σε μια εκδήλωση που αντάμωσαν όλοι, κάτοικοι, επισκέπτες και περαστικοί τα διακοσμητικά φωταγωγήθηκαν και φέτος και μάλιστα ενισχυμένα για τα καλά ώστε να φέρουν και να εδραιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στους δρόμους, στην πλατεία, στα στενά και στις ψυχές όλων.
Οι κάτοικοι και οι φίλοι τους πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά με ευχές και μουσική και απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ με νόστιμα εδέσματα, που παρασκεύασαν οι γυναίκες του χωριού και κρασάκι και ρακή από τον Σύλλογο.
Η προσπάθεια να περάσουν όλοι καλές γιορτές κόντρα στις δυσκολίες της εποχής μόλις άρχισε και συνεχίζεται με ζέση και ένταση.
Στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου περιλαμβάνονται και τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και η προσφορά δώρου σε κάθε σπιτικό.
Την Πρωτοχρονιά θα έρθει και ο Άγιος Βασίλης με το τρενάκι στους δρόμους του χωριού και δώρα για όλα τα παιδιά.
«Δεν χρειάζονται πολλά, ούτε και έξοδα ιδιαίτερα για να τονώσουμε λιγάκι την καθημερινότητά μας όσοι ζούμε σε μικρές κοινωνίες χωριών του τόπου μας. Λίγο μια αφορμή, μια ιδέα και σμίξαμε, μιλήσαμε και ξεφύγαμε», ανέφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


















1 σχόλιο: